نتایج جستجو برای عبارت :

تفاله های ماءالشعیر، گوجه فرنگی و انگور

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
 
طبق تحقیقات دانشجویان و استادان علوم دامی جایگزین های بسیاری برای منبع انرژی طیور وجود دارد.
تفاله های ماءالشعیر، گوجه فرنگی و انگور منبع انرژی بسیاری خوبی برای طیور به جای ذرت است.
سالانه حدود چند صد هزار تن از این تفاله ها در کشور هدر می رود و بعضی مواقع نیز به دلیل دفع آنها، برای محیط زیست نیز مشکل ساز می شود.
آموزش مجازی پرورش شترمرغ
 
 
نخستین کنگره ملی فناوری های نوین در علوم دامی با هدف ارائه دستاوردهای ج
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
تفاله های ماءالشعیرگوجه فرنگی و انگور منبع انرژی بسیاری خوبی برای طیور به جای ذرت است.
سالانه حدود چند صد هزار تن از این تفاله ها در کشور هدر می رود و بعضی مواقع نیز به دلیل دفع آنها، برای محیط زیست نیز مشکل ساز می شود.
آموزش مجازی پرورش شترمرغ
 
 
نخستین کنگره ملی فناوری های نوین در علوم دامی با هدف ارائه دستاوردهای جدید و ایجاد تعامل بین محققان و فعالان این صنعت در این خصوص نکات زیادی را بررسی که با ارتباط با متخ
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
طبق تحقیقات دانشجویان و استادان علوم دامی جایگزین های بسیاری برای منبع انرژی طیور وجود دارد.
تفاله های ماءالشعیر، گوجه فرنگی و انگور منبع انرژی بسیاری خوبی برای طیور به جای ذرت است.
سالانه حدود چند صد هزار تن از این تفاله ها در کشور هدر می رود و بعضی مواقع نیز به دلیل دفع آنها، برای محیط زیست نیز مشکل ساز می شود.
آموزش دیجیتال و تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
نخستین کنگره ملی فناوری های نوین در علوم دامی با هدف ارائه دستا
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
تفاله های ماءالشعیر، گوجه فرنگی و انگور منبع انرژی بسیاری خوبی برای طیور به جای ذرت است.
سالانه حدود چند صد هزار تن از این تفاله ها در کشور هدر می رود و بعضی مواقع نیز به دلیل دفع آنها، برای محیط زیست نیز مشکل ساز می شود.
آموزش مجازی پرورش شترمرغ
 
 
نخستین کنگره ملی فناوری های نوین در علوم دامی با هدف ارائه دستاوردهای جدید و ایجاد تعامل بین محققان و فعالان این صنعت در این خصوص نکات زیادی را بررسی که با ارتباط با مت
 
مواد لازم :انگور : ۶ کیلوگرمخاک کهنه : ۴ قاشق غذاخوریدستور تهیه :پس از گرفتن آب انگور، با صافی پارچه ای آب انگور را صاف می کنیم.خاک و با سه لیوان آب مخلوط می کنیم.آب انگور را روی شعله قرار می دهیم تا ولرم شود بطوریکه انگشت دست داخل آن گرم شود اما نسوزد، شعله را خاموش می کنیم.خاک را صاف کرده و داخل آب انگور ولرم می ریزیم و هم می زنیم.
ادامه مطلب
تزیین گوجه به شکل قلب را با استفاده و دقت به تصاویر زیر یاد گرفته و برای تزیین سالاد یا غذای خود استفاده نمایید. برای درست کردن این قلب های زیبا، از گوجه فرنگی های هم اندازه و هم شکل استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی ها، بیضی شکل و بلند باشند، شکل قلب های گوجه فرنگی زیباتر و واقعی تر به نظر می رسند.
 
کافی است که از قسمت سر گوجه فرنگی، یک سوم یا یک چهارم گوجه را با زاویه 45 درجه، برش بزنید و دو بخش بزرگ دو گوجه فرنگی را به هم چسبانده و با خلال دندان آنها
روش خشک کردن گوجه فرنگی
پودر گوجه یکی از بهترین روش ها برای ذخیره گوجه ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه ها تازه و در فصل خود هستند می توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب نمی شوند. پودر گوجه فرنگی خشک شده بسیار خوش طعم و فوق العاده مفید است که بخاطر استفاده چند گانه از آن است.
  
ادامه مطلب
گیاه گوجه مینیاتوری، این گوجه ها قطری حدود 2 یا 3 سانتی متر دارند و نسبت به گوجه فرنگی دیرتر فاسد می شوند.این گیاه را حتی میتوان در آپارتمان نیز پرورش داد. شما می توانید در بالکن آپارتمانتان آن را به راحتی پرورش دهید. این گوجه ها ظاهر زیبایی دارند و از طعم خوشایندی هم برخوردارند.
ادامه مطلب
روزی یکی از دوستان بهلول گفت: ای بهلول! من اگر انگور بخورم، آیا حرام است؟ بهلول گفت: نه! پرسید: اگر بعد از خوردن انگور در زیر آفتاب دراز بکشم، آیا حرام است؟ بهلول گفت: نه! پرسید: پس چگونه است که اگر انگور را در خمره ای بگذاریم و آن را زیر نور آفتاب قرار دهیم و بعد از مدتی آن را بنوشیم حرام می شود؟….
ادامه در لینک زیر:
کلیک کنید
قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های دنیاست. ولی هر بار نوشیدن قهوه، مقدار زیادی تفاله تولید می‌کند. حال دانشمندان توانسته‌اند روشی بیابند که با استفاده از این تفاله قهوه، مواد سمی آب را جدا کنند.
این تحقیق در مجله ACS Sustainable Chemistry & Engineering چاپ شده است. راه پیشنهادی این دانشمندان بسیار نوآورانه است. هم میزان تفاله قهوه را کاهش می‌دهد و هم یکی از مشکلات زیست محیطی را برطرف می‌کند. آنها تفاله قهوه را طوری در یک فیلتر فم مانند تزریق کرده‌اند
آماده سازی گوجه فرنگی برای خشک کردن
گوجه‌ها را بشویید و خشک کنید. در صورت تمایل می‌توانید پوست گوجه‌ها را قبل از خشک کردن جدا کنید. برای اینکار ابتدا و انتهای گوجه دو برش به شکل بعلاوه ایجاد کنید، توجه داشته باشید عمق این برش‌ها نباید زیاد باشد و فقط پوست گوجه را برش بزنید. گوجه‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه داخل آب در حال جوش قرار دهید، سپس با استفاده از یک قاشق آن‌ها را خارج کرده و داخل مخلوط آب و یخ قرار دهید. با استفاده از این روش می‌توان
دوشو چیست؟
دوشو در زبان محلی نام دیگر شیره انگور است. به همین خاطر ما این نام را برای برند خود برگزیدیم. دوشو را دوشاب هم می گویند.
وبلاگ دوشو؛ همه چیز درباره انگور و مشتقات آن
ما در وبسایت مان، همواره مطالبی خواندنی درباره محصولات مشتق از انگور را منتشر می کنیم. از خواص ها می گوییم، دستور پخت کیک و شیرینی و حلوا را در اختیارتان می دهیم و از انواع انگورها و وضعیت این صنعت در کشورمان حرف می زنیم. 
فروشگاه؛ انگور، مویز، کشمش و شیره انگور، هسته ا
ابتدا انگورهای شیرین رو دون کردم(اگه شیرین نباشن میتونید کمی شکر به انگور های له شده اضافه کنید) بعد داخل غذاساز ریختم تا له بشن(میتونید با چنگ زدن له کنید که کمی سخته). بعد داخل یه وان ریختم روی دهانه وان یه پلاستیک بزرگ کشیدم .بعد روی پلاستیک و کل وان یه پتوی نازک یا زیر انداز انداختم تا عرق کنه و وان رو توی محیطی به دمای اشپزخونه نگه میداریم. نباید خیلی گرم و نه خیلی سردباشه دما حدود 25 درجه باشه که پشه ها زاد و ولد کنند و باعث ترش شدن انگورها ب
به جوجه ها برای غذا معمولاً بلغور جو، آرد نخودچی و
سبوس جو می دهند. از خود گندم استفاده نمی شود؛
چون برای جوجه ها ضرر دارد. از تفاله انگور هم برای
خوراک مرغ استفاده می شود، به
شرطی که زمان تخم گذاشتن مرغ ها به پایان رسیده باشد.
این زمان تقریباً اواسط نوامبر
( اواخر آبان) است. اگر موقع تخم گذاری از تفاله انگور
به عنوان غذای مرغ استفاده
شود، تعداد تخم مرغ ها کم شده و اندازه شان کوچک می شود.
برای دیدن توضیحات کامل و یا خرید پستی و یا عکس محصول اینج
انگور
سالانه بیش از ۷۲ میلیون تن انگور در دنیا تولید می شود. 
از قسمت های مختلف انگور (پوسته و هسته ) در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده زیادی می شود.
شیره: شیره انگور از هزاران سال پیش چاشنی و در بعضی مواقع غذای اصلی مردم ناحیه های کوهستانی بوده است. انگور و مشتقات آن با فرهنگ این مردم عجین شده است. در صبحانه هایشان شیره انگور و دانه های مغذی کنجد را جای داده اند که یکی از مغذی ترین ترکیب هاست. 
تهیه شیره انگور
تفاوت عمده ای که در روش صنع
هیچوقت تا سخنان آب انگور گاز دار تمام نشده رهایش نکنید، بغضش می شکند و اشک های جاریش دامن کتاب های آنتونی هوروویتس را می گیرد و از آن روز شرلوک هلمز و موریاتی از خشم و نفرت بنفش چهره می شوند و شب ها روی میز آشپزخانه لم می دهند و بطری های آب انگور را پشت سر هم سر می کشند، احتمالا به دختری فکر می کنند که دل آب انگور گازدار را شکسته است. آه آب انگور عزیز، گوریل انگوری را شادمان کردی و برای مردمان بی شراب، فرصتی در اینستا فراهم آوردی تا با می قرمز در
روش‌های کشت انگور
با توجه به سهولت پرورش و کشت انگور و نیز سازگاری بالا با شرایط اقلیمی مختلف، کاشت این میوه در ایران رواج فروانی دارد.
نکته مهم در پرورش و کشت انگور وجود فضای لازم برای رشد و نمو شاخ و برگ درخت است؛ به طوری که چنانچه چنین فضایی امکان‌پذیر باشد، می‌توان کاشت انگور را در باغچه منزل از طریق یکی از روش‌های کشت انگور انجام داد. تکثیر و کشت انگور به طرق مختلفی میسر بوده که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.
ادامه مطلب
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
طبق تحقیقات دانشجویان و استادان علوم دامی جایگزین های بسیاری برای منبع انرژی طیور وجود دارد.
تفاله های ماءالشعیر، گوجه فرنگی و انگور منبع انرژی بسیاری خوبی برای طیور به جای ذرت است.
سالانه حدود چند صد هزار تن از این تفاله ها در کشور هدر می رود و بعضی مواقع نیز به دلیل دفع آنها، برای محیط زیست نیز مشکل ساز می شود.
آموزش دیجیتال و تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
نخستین کنگره ملی فناوری های نوین در علوم دامی با هدف ارائه دستا
تمام خواص و فایده میوه ، غوره و برگ انگور برای سلامتی ، زیبایی و درمان
انگور به عنوان " ملکه میوه ها " مشهور است و به سه نوع براساس رنگ قرمز، سبز، و سیاه آبی طبقه بندی می شود. این میوه لذیذ نه تنها مزه خوبی دارد بلکه بسیار مفید و حاوی ویتامین ث،است انگور شکر ساده ای است که انرژی فوری و آنتی اکسیدان ها را فراهم می کنند که ضد التهاب هستند.
ترکیبات شیمیایی انگور:
برگ مو حاوی ساکارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی
هیچوقت تا سخنان آب انگور گاز دار تمام نشده رهایش نکنید، بغضش می شکند و اشک های جاریش دامن کتاب های آنتونی هوروویتس را می گیرد و از آن روز شرلوک هلمز و موریاتی از خشم و نفرت بنفش چهره می شوند و شب ها روی میز آشپزخانه لم می دهند و بطری های آب انگور را پشت سر هم سر می کشند، احتمالا به دختری فکر می کنند که دل آب انگور گازدار را شکسته است. آه آب انگور عزیز، گوریل انگوری را شادمان کردی و برای مردمان بی شراب، فرصتی در اینستا فراهم آوردی تا با می قرمز در
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
ترشی انبهمواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت و سبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه به میزار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انبه
این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذار
روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی در خانه
مصرفرب گوجه فرنگی، برای افرادی که به گوجه ­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­ گردد از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود یکی از اتفاقات طبیعی که برای این رب گوجه فرنگی می‌افتد کپک‌زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب گوجه فرنگی در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد
ترشی جز آن دسته از چاشنی های پرطرفدار در بین سفره های ایرانی ها است که با تنوع  در طعم و رنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد در این مطلب از پرشین وی ما طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی یا همان سالاد مشهدی را برای شما آماده کرده ایم
 
ترشی گوجه فرنگی
ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است که زمان خوردن آن فصل زمستان است. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص فراوانی دارد و با آن می توانید دو ترشی خوش طعم برای زمستان درست کنید.
دو ترشی خوش طعم
مادرم گوجه پلوهای جانداری درست میکند.گوجه ی رنده شده را با سیب زمینی های نگینی،برنج ایرانی، زیره و چند نوع ادویه ی هندی که از هند نیامدند قاطی میکند و توی قابلمه ای که شاید از جنگ جهانی اول برگشته است روی گاز بار میگذارد.زمان زیادی از آخرین گوجه پلوی بارگذاشته روی گاز سینجرمان میگذرد اما هنوز یادآوری بو و طعم دل انگیز بشقاب گوجه پلوی کنارِ پیاله ی ماستِ نعنا زده با پرهای گلِ محمدی خانه ی پدربزرگ رادارهای غممان را خاموش میکند.نمیدانم مادرشم
شاید به نظر عجیب برسد ولی شیره ی انگور ملایر از بهترین و با کیفیت ترین در نوع خودش می باشد.این محصول شیرین و عسلی دارای خواصی است که در طب سنتی دنیا برآن تاکید فراوانی شده است، اگر در این خصوص اطلاعاتی می خواهید سری به کانال طب سنتی و اسلامی استاد خیراندیش در پیام رسان های داخلی و خارجی بزنید.هرچند سایر صاحب نظران و ... مطالبی نیز بیان فرموده اند.
شیره انگور ملایر از انگور های باعات این شهرستان و با روشی یکسان و شیوه ای معمولی تهیه می شود و هیچ ن
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
با   دورهمی همراه باشید
 
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 

09138410007 توکلی

09918280074 ترمه باف
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است.
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی از
پایگاه انگور
ایران یکی از تولید کننده های اصلی انگور در جهان است. در ایران انواع انگور سیاه، قرمز، سفید، کوچک و بزرگ پرورش داده می شود. شاید تا حالا درباره انگور خیلی شنیده باشید. اما همیشه چیزهایی هست که از قلم می افتند.
در وبسایت رسمی دوشو، همه چیز را درباره انگور و مشتقات آن خواهید فهمید.
خواص و فواید میوه ی انگور
انگور دارای ویتامین های B2، B1، B3، B5، B6، B9، E، C و K است. همچنین مواد معدنی کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی در ا
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنید.
ادامه مطلب
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
این دهستان در زمانهای قدیم به علت وجود نهرهای زیاد یکی از زیباترین روستاهای شهرستان به شمار می رفت و به علت پرآبی در این روستا ، تاکستانهای بسیاری وجود داشت که این امر باعث گردیده بود نهرخلج را به نام تاکستان فریدن نیز بشناسند. البته مردم روستاهای اطراف به وسیله ی چارپایان خود در زمان برداشت انگور در این روستا حاضر می شدند و انگور زمستانی خود را نیز تامین می کردند که انگور را به کشمش یا غوره نیز مبدل می ساختند.
ادامه مطلب
شاید به نظر عجیب برسد ولی شیره ی انگور ملایر از بهترین و با کیفیت ترین در نوع خودش می باشد.این محصول شیرین و عسلی دارای خواصی است که در طب سنتی دنیا برآن تاکید فراوانی شده است، اگر در این خصوص اطلاعاتی می خواهید سری به کانال طب سنتی و اسلامی استاد خیراندیش در پیام رسان های داخلی و خارجی بزنید.هرچند سایر صاحب نظران و ... مطالبی نیز بیان فرموده اند.
شیره انگور ملایر از انگور های باعات این شهرستان و با روشی یکسان و شیوه ای معمولی تهیه می شود و هیچ ن
خواص آب گوجه فرنگی برای سلامتی بسیار است. آب گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطانی دارد. همچنین برای کاهش فشار خون و کلسترول مفید است. برای تقویت مو، پوست، دندان و … هم میتوانید از آب گوجه فرنگی، استفاده کنید. تقویت بینایی یکی دیگر از فواید آب گوجه فرنگی است. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب مهمترین خواص آب گوجه فرنگی را به شما معرفی می کنیم.

ادامه مطلب
لوبیا سبز
قارچ
گوجه‌فرنگی
سیب‌زمینی سرخ کرده
پیاز
رب‌گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عمانی
ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.
لوبیای پخته شده رو جدا میکنیم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.
پیاز رو سرخ میکنیم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
وقتی که قارچ سرخ شد و گوجه‌فرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم.
یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.
ادویه‌ها رو هم اضافه میکنیم.
وقتی رب
این حلوا بدون شکر و یک نوع حلوای رژیمی است. کسانی که دیابت دارند هم می‌توانند استفاده کنند.
مواد لازم:
آرد دولیوانروغن یک سوم لیوانشیره انگور یک لیوانزعفران حل شده یک قاشق غذاخوریگلاب نصف استکان
 طرز تهیه:ابتدا روغن را در ظرف ریخته و آرد را در آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم آرد را خوب تفت می دهیم.( طبق دستور حلوا که قبلن توضیح داده شده)
وقتی آرد خوب سرخ شد و رنگ آرد طلایی شد، شیره انگور را که قبلن با گلاب و زعفران مخلوط کردیم، داخل آرد می‌ریزیم.
راز میگویم و من سرزده و حیرانمباده عشق به من داد از آن عطشانم
فاش شد این که دو بال از سر جودش بخشیدحالیا میروم و در دو جهان پر رانم
سیر آفاق و عدم هر قدمش آگاهیستاو دمی داد که در رقص و طرب سییالم
گفت صوفی مگر این باده ی انگور نبودگفتم این باده نبودست در این بادیه من میدانم
شاید به نظر عجیب برسد ولی شیره ی انگور ملایر از بهترین و با کیفیت ترین در نوع خودش می باشد.این محصول شیرین و عسلی دارای خواصی است که در طب سنتی دنیا برآن تاکید فراوانی شده است، اگر در این خصوص اطلاعاتی می خواهید سری به کانال طب سنتی و اسلامی استاد خیراندیش در پیام رسان های داخلی و خارجی بزنید.هرچند سایر صاحب نظران و ... مطالبی نیز بیان فرموده اند.
شیره انگور ملایر از انگور های باعات این شهرستان و با روشی یکسان و شیوه ای معمولی تهیه می شود و هیچ ن
سید عباس حسینی نیک، حقوقدان و مدیر مسئول انتشارات مجد، ضمن اشاره به اخبار مرتبط با امکان تولید کاغذ از پلاستیک، گفت: اخیراً علاوه بر خبر امکان تولید کاغذ از پلاستیک شنیده شده که از مواد آهکی سنگ هم کاغذ تولید می‌کنند؛ ولی تا به امروز این کاغذ‌ها در سطح دنیا به صورت انبوه تولید نشده‌اند و قابل استفاده هم نیستند. این‌ها تکنولوژی‌های جدیدی هستند که می‌توان با آن کاغذ تولید کرد، اما هر کدام از کاغذ‌هایی که از پلاستیک یا سنگ تولید می‌شوند ا
طرز تهیه ترشی انبه
ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت وسبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه
از اینکه همیشه، روزی سه بار بعد از هر بار شستن استکان ها، سینی چای را فقط آب می کشید و پشتِ لوله ی آب می گذاشت متنفر بود. از صحنه ی لوله ی گچ گرفته روی یک سینک سابیده شده و یک سینی چای فقط آبکشی شده و قهوه ای از لکه های چای، آنقدر قهوه ای که معلوم نبود اصلا چه رنگی بوده! از همان چند تفاله ی ته مانده روی سینک هم! قد و سنش باهم قد نداد بیشتر از اینها متنفر شود، از دم کنی زرد و چرک، از دستگیره های نصفه سوخته و...
بیست ساله که بود داشت زیر غذای سر رفته روی
مشاور پرورش شترمرغ
 
 
تفاله چغندربا بررسی آنالیز تفاله چغندر ،  این نتیجه گرفته میشود که بغیر از فیبر آنچنان مواد مغذی ندارد.اما نکته ی مهم اینست که، تفاله درصد کمی گلوکز دارد که باعث شیرینی تفاله چغندر میشود.گلوکز از طرفی باعث خوش خوراک شدن جیره میگردد و از طرفی دیگر گلوکز احساس سیری به تاخیر انداخته و در نتیجه تمایل به خوردن بیش از نیاز بدن ادامه پیدا میکند.در نتیجه توصیه میشود به عنوان فقط خوش خوراک کردن  جیره به آن اضافه شود.که به نسبت
در زمان های قدیم مردم جهت تامین رب گوجه فرنگی سالانه ، خود شان در خانه رب گوجه فرنگی را طبخ میدادند ،تا اینکه با افزایش رشد جمعیت و آپارتمان نشینی کارخانه ها تصمیم به تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی گرفتند که در حال حاضر کارخانه آرین گلدشت فارس یکی از تولید کننده بهترین محصولات در خاور میانه میباشد (آدرس کیلومتر ۴۰ جاده شیراز -اصفهان ) در حال عرضه محصولا میباشد
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است. 
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی ا
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
 
روغن هسته انگور از زمان های قدیم به دلیل خاصیت دارویی اهمیت زیادی داشته است.بررسی های جدید نیز نشان می دهد که روغن هسته انگور در تنظیم قند خون و جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی موثر است. این روغن که سرشار از فلاوانوئید، بتاکاروتن، ویتامین ث و ای است خاصیت های زیادی دارد که در این مطلب این خواص را بررسی می کنیم.
روغن هسته‌ی انگور سرشار از بتاکاروتن و ویتامین‌های D، C و E است. همچنین اسیدهای چربی مانند پالمیتیک، استئاریک و لینولئیک دارد. ای
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 
 
09138420007 بهمنی
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب گوجه حلب یزد, رب
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم

برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخ
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
 
طبق تحقیقات دانشجویان و استادان علوم دامی جایگزین های بسیاری برای منبع انرژی طیور وجود دارد.
تفاله های ماءالشعیر، گوجه فرنگی و انگور منبع انرژی بسیاری خوبی برای طیور به جای ذرت است.
سالانه حدود چند صد هزار تن از این تفاله ها در کشور هدر می رود و بعضی مواقع نیز به دلیل دفع آنها، برای محیط زیست نیز مشکل ساز می شود.
آموزش مجازی پرورش شترمرغ
 
 
نخستین کنگره ملی فناوری های نوین در علوم دامی با هدف ارائه دستاوردهای ج
کلیه قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.  17آذر 98#انار: 5900#کیوی: 4900نارنگی: 4400#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 4500سیب زرد : 4900#پرتقال تامسون شمال: 5500پرتقال تامسون جنوب: 7800#انگور #شاهرود : 5800خیار گلخانه ای: 6900لیمو شیرین : 5900لیموترش:6900گوجه فرنگی: 10900هویج: 2900سیر: 13500#خرمالو:7200به : 7500
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
برگ انگور
برگ انگور بخشی از ویتامین های مورد نیاز بدنتان را فراهم می کند. ویتامین های A,K که در چربی حل می شوند در آن وجود دارند. ویتامین A به سلول ها کمک می کند به شکلی مناسب و بدون خطا توسعه یابند. استخوان ها، پوست، سیستم هاضمه و سیستم بینایی همگی برای عملکردشان به ویتامین A نیاز دارند. ویتامین K لختگی خون را کنترل می کند. دریافت میزان مناسب از این ویتامین به شما اجازه می دهد که وقتی زخم می شوید و خونریزی می کنید، لخته ی خون تشکیل شود و جلوی خونری
 
تفاله‌ی قهوه از بافت مناسبی جهت استفاده به‌عنوان لایه‌بردار برخوردار است و همچنین به‌دلیل دارابودن کافِئیک اسید موجب افزایش کلاژن‌سازی می‌شود. کلاژن پروتئینی ضروری در حفظ استحکام و قابلیت ارتجاعی پوست است. تاوقتی جوان هستیم، پوست‌مان لطیف و کشیده به‌ نظر می‌رسد، زیرا سلول‌های پوستی در جوانی قادرند که خودشان را بازسازی کنند. اما روند کلاژن‌سازی با افزایش سن کند می‌شود و کلاژن‌های موجود نیز بر اثر مراقبت‌های ناکافی و صدمات نور
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
مواد لازم:
گل کلم :3 لیوان خرد کرده
هویج :2  لیوان خرد کرده
 کرفس :2 لیوان خرد کرده
 سیر :5، 6 حبه
 گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو
 فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد
 سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
 نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
 
ادامه مطلب
طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی
استانبولی پلو را شاید خود شما به خوبی درست کنید اما یک سری نکات بسیار خوشمزه و جا افتاده برای استانبولی پلو وجود دارد که شما از آن ها بی خبرید.
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما 
مطالعات نشان داده اند مصرف انگور به شکل میوه، آبمیوه و عصاره میوه می تواند موجب ایجاد تعادل در قندخون، تنظیم بهتر انسولین و افزایش حساسیت انسولین شود.
به گزارش مهر، معمولا افراد مبتلا به دیابت در مورد مصرف میوه احتیاط می کنند. به نظر آنها، قند طبیعی موجود در میوه ها می تواند موجب افزایش سطح قندخون شان شود. آنها باید مواد خوراکی و میوه های را مصرف کنند که دارای شاخص گلوکز پایینی (GI) هستند. یکی از این میوه ها انگور است که سرشار از پلی فنول ها است
عصر شهروند | رب گوجه‌فرنگی آماده بر خلاف ظاهر خوش رنگی که برای غذاهای ما ایرانیان ایجاد می‌کند، مضراتی برای بدن دارد.

به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیم‌ها و ویتامین‌های مفید گوجه از بین
رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می‌شود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
به علت اسیدی بودن گوجه‌فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه می‌آورد.
در رب‌های کارخانه‌ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهد
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم

ادامه مطلب
 
گاهی آدم دلش میخواد حافظه اش از بعضی خاطره ها پاک شه
هیچ اثری نمونه ازشون ...
سر هیچ چهارراه و بی راه و بن بستی هم دوباره بهشون برنخوره ...
 
 
+ امروز دیدم بوته گوجه ای که خودرو توی گلدون مرجانم درومده بوده، چنتا گوجه سبز کوچولوش، قرمز و خوشگل شده. خوشحال شدم.
 
+ می شود تو برای دل ما "فالله خیر حافظا" بخوانی؟ 
 
 
‍ طرز تهیه سرکه اسلامی✍️روش تهیه سرکه:♦️ ابتدا انگور را شسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود.♦️سپس آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید.نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید.♦️در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید.♦️ پس از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و
آب انگور به معنی عصاره انگور می‌باشد که از فشردن آن بدست می‌آید. سپس با جوشاندن آن شیره به دست می‌آید.«آب انگور پیش از جوشیدن و نیز پس از آن و بخار شدن دو سوم آن، پاک است، لیکن در پاک بودن آن پس از جوشیدن و پیش از بخار شدن دو سوم آن و نیز پس از بخار شدن آن به غیر آتش، مانند آفتاب اختلاف است.» العروة الوثقی،ج۱،ص۲۷۳✅ امام صادق (ع) : کُلُّ عَصِیرٍ أَصَابَتْهُ النَّارُ فَهُوَ حَرَامٌ حَتَّى یَذْهَبَ ثُلُثَاهُ وَ یَبْقَى ثُلُثُهُ.افشرده [انگور] که
روزی ابلیس نزد فرعون رفت. فرعون خوشه‌ای انگور در دست داشت و تناول می‌کرد. ابلیس گفت: آیا می‌توانی این خوشه انگور تازه را به مروارید تبدیل کنی؟ فرعون گفت: نه. ابلیس به لطایف‌الحیل و سحر و جادو، آن خوشه انگور را به خوشه‌ای مروارید تبدیل کرد. فرعون تعجب کرد و گفت: احسنت! عجب استاد ماهری هستی. ابلیس خود را به فرعون نزدیک کرد و یک پس گردنی به او زد و گفت: مرا با این استادی و مهارت حتی به بندگی قبول نکردند، آن وقت تو با این حماقت، ادعای خدایی می‌کنی
چند روش برای درست کردن استانبولی پلو
استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است.طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:سه کیلو
پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن :100 تا 150گرم
نمک و فلفل :به مقدار کافی

ادامه مطلب
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی پلاستیکی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی پلاستیکی کاشی ، نبشی بسته بندی گیلاس


تولیدات گوجه فرنگی و صادرات آن از دیر باز در کشور ما مورد توجه تولید کنندگان عزیز بوده است.
ارسال و بسته بندی گوجه فرنگی مستلزم بسته هایی محکم  و پالت بندی قوی بوده که محصول به خوبی تا بازار و یا تا گمرک و نهایتا بازار مقصد به خوبی تازه و سرسبز بماند. از این رو شرکت تی تاک اقدام به تولی
کلیه قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.  16آذر 97
#انار: 7900#کیوی: 6900نارنگی: 4800#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 5500سیب زرد : 5900#پرتقال تامسون شمال: 5500پرتقال تامسون جنوب: 8800#انگور #شاهرود : 6800خیار گلخانه ای: 6900لیمو شیرین : 5900گوجه فرنگی: 10900هویج: 2900سیر: 13500
کلیه قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.  16آذر 97
#انار: 7900#کیوی: 6900نارنگی: 4800#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 5500سیب زرد : 5900#پرتقال تامسون شمال: 5500پرتقال تامسون جنوب: 8800#انگور #شاهرود : 6800خیار گلخانه ای: 6900لیمو شیرین : 5900گوجه فرنگی: 10900هویج: 2900سیر: 13500
این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازمسبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشههویج :3 عددسیر :1 بوتهفلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عددگوجه فرنگى سفت :2 کیلو
ادامه مطلب
گوجه فرنگی منبع اصلی لیکوپن، یک آنتی اکسیدان است که به میوه آن رنگی زنده می دهد.لیکوپن همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مختلف دیگری از جمله بتاکاروتن، ناریژنین و اسید کلروژنیک است.بتا-کاتوتن رنگدانه ای به رنگ نارنجی قرمز است که به گیاهان رنگ می بخشد و به ویتامین A تبدیل می شود که برای داشتن پوست سالم و سیستم ایمنی بدن ما بسیار مفید است.  گوجه فرنگی همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامینC، پتاسیم، فولات و ویتامین K است.از آنجا که گوجه فرنگی سرشا
خانه مادربزرگ شعبه دیگری ندارد *_*
یه خونه با حیاط برزگ که دو ضلعش باغچه است و ضلع سوم یه باغیه برای خودش! پر از هلی گوجه و تره و جعفری و چغندر و لوبیا سبز و درخت گردو و گل با یه لونه مرغ که یه خروس بی خاصیت داره که علی رغم داشتن هیکل نتونست خروس دایی رو که نصفش بود شکست بده به نظرم بین مرغا مونده زن زلیل شده :/
اینم رونمایی گوجه ماهی:    
تازه از تخم اومده بیرون :دی
الان که این پستو ارسال می کنم دارن اسید می پاشن روش (تو معدمه)
 
سِرکه یک محلول آبی از اسید استیک و مواد شیمیایی دیگری است که می تواند ، شامل طعم دهنده ها باشد. معمولاً ۵ تا ۲۰ درصد از حجم سرکه‌ها، اسید استیک می‌باشد.معمولاً اسید استیک با تخمیر اتانول یا تخمیر قند توسط باکتریهای اسید استیک تولید می شود. سرکه‌های طبیعی، اسید تاتاریک و جوهر لیموی کمتری دارند.
سرکه انگور
این سرکه برای تسکین بیماری های پوستی مفید است. انستیتو Vinegar یک موسسه ی تجارت بین المللی است که اکثر تولیدکنندگان سرکه را که بی
باغ ویلا ۱۰۰۰ متر شهریار آب برق گاز تلفن ۱۰۰ متر سرایداری بسیار شیک در بهترین منظقه شهریار با سند شش دانگ جهت خرید و مشاوره رایگان تماس بگیرید .
شهریار کجاست ؟
شهرستان شهریار، واقع در غرب استان تهران ، مرکز آن شهریار که قبلاً علیشاه عوض گفته می‌شد . این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۷۴۴٬۲۱۰ نفر دوازدهمین شهرستان پرجمعیت ایران محسوب می‌شود.
این شهرستان به نگین سرسبز غرب تهران یا عروس استان تهران مشهور است که در آن انواع میوه‌ها کشت می‌شود، از
#قیمت_آنلاین #میوه در تهران 26دی 98 قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.#انار: *#کیوی: 5000نارنگی:5500#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 4500سیب زرد : 5000#پرتقال تامسون شمال: 3320پرتقال تامسون جنوب: 5200#انگور #شاهرود : 5700خیار گلخانه ای: 3950لیمو شیرین : 6900لیموترش:4900هویج: 2500سیر: 13500گلابی: 7900#خرمالو:*به : 8200#موز: 11200گوجه:6600
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی نیم کیلو پیاز 1 عدد تخم مرغ 3 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد روغن مایع به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم
املت گوجه فرنگی یکی از دوست داشتنی ترین و ساده ترین غذاهاییه که بین ما ایرانی ها محبوبیت خاصی داره. املت هم میتونه یه صبحونه دلچسب باشه، هم عصرونه و حتی یه شام سبک. محاله هر کدوم از ما یک عالمه خاطره ی خوش با این غذا نداشته باشیم. مطمئن هستم اگه همین الان یکم فکر کنین کلی خاط
و مثل همیشه، دو نفر دوست بودند. دو دختر با مقنعه و کوله پشتی و تشکیلات. خستگیِ یک روز طاقت فرسا در دانشگاه را با دو ظرف سیب زمینی با سس مخصوص از تن به در می کردند.  پشت یکی از میزهای کوچک فودکورت نشسته بودند و به یک موضوع فوق العاده بی مزه از ته دل می خندیدند. یکی شان درحالی که خودش را با برگه ی منو باد می زد، پرسید:
-ینی هیچ وقت از همدیگه خسته نمی شین؟!
دومی که هنوز لبخند به لب داشت سرش را محکم بالا انداخت و گفت:
-نچ. محال ممکنه. همیشه برام هیجان انگی
طرز تهیه و نکات طلایی املت خوشمزه با رب یا گوجه‌فرنگی
املت گوجه‌فرنگی از آن‌دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند املت گوجه‌فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی‌ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می‌خواهید یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه با طعم املت‌های رستورانی و کافه‌ه
1-درسته خوشم میاد از این مطالب ولی از اینقدر حرف شنیدن و حرف زدن خسته میشم با این همه سن و سال
2-بیان تجربه و دیدگاه و شناخت دانشجو خیلی خوبه مخصوصا برای جلسه اول ولی ظاهرا این طوری خیلی حال میکنن اساتید ما. در کل درس و بحث و اینا به نظرم اعتبارش کم میشه اگر شخص محور بشه
3-هر کس چند روزی حتی چند روزی که آخر هفته هم نباشد را با من بگذراند متوجه میشود که عشق اول من تعطیلات آخر هفته است. تعطیلات آخر هفته پاییز، هم از جهت این که واقعا تعطیل است و این طو
#قیمت_آنلاین #میوه در تهران 23دی98 قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.#انار: 7400#کیوی: 6200نارنگی:5500#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 4500سیب زرد : 5000#پرتقال تامسون شمال: 3320پرتقال تامسون جنوب: 5200#انگور #شاهرود : 5700خیار گلخانه ای: 3950لیمو شیرین : 6900لیموترش:4900هویج: 2500سیر: 13500گلابی: 7900#خرمالو:*به : 8200#موز: 12500گوجه:6600
مشاور پرورش شترمرغ
 
 
تفاله چغندربا بررسی آنالیز تفاله چغندر ،  این نتیجه گرفته میشود که بغیر از فیبر آنچنان مواد مغذی ندارد.اما نکته ی مهم اینست که، تفاله درصد کمی گلوکز دارد که باعث شیرینی تفاله چغندر میشود.گلوکز از طرفی باعث خوش خوراک شدن جیره میگردد و از طرفی دیگر گلوکز احساس سیری به تاخیر انداخته و در نتیجه تمایل به خوردن بیش از نیاز بدن ادامه پیدا میکند.در نتیجه توصیه میشود به عنوان فقط خوش خوراک کردن  جیره به آن اضافه شود.که به نسبت
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
مواد اولیه : برای 8 نفرسینه مرغ 8 عدد (بدون پوست و استخوان)سرکه 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریرزماری 2 قاشق چای خوری (خرد شده)سیر 2 حبه (خرد شده)پیاز 2 عدد (پیاز قرمز) - خرد شدهنان فرانسوی 8 عدد (از وسط نصف شده)نمک به مقدار لازمگوجه فرنگی 4 عدد (ورقه شده)کاهو به مقدار لازمفلفل سیاه به مقدار لازم
ادامه مطلب
بسم الله
علاقه ام به انگور شاید بر میگرده به کودکی و نهالی که یه روز بابا توی پیت حلبی آورد  خونه و کاشت بالای سر بوته محمدی .
با هم بزرگ شدیم ولی اون علاقش به سرک کشیدن تو آسمون خیلی بیشتر از من بود و رفت تا پشت بوم و من ته تهش دستم به شاخه های یه کم بالاتر از طبقه اول هم رسید .
عاشق اون برگای نو رس بودم که بیشتر به فسفری میزد تا سبز ، و خراب اون دونه های مثل زبرجد که میچسبوندم به چشمم تا توش رو ببینم .عاشق اون ساقه های فر خورده که میتونست ساعت ها در
وای هورا !!!
آقا من علاقه ی غیر قابل توصیفی به اکثر میوه ها دارم ( تقریبا همه چی بجز انبه ) 
بعد تو این بهار و تابستون میتونم کللللللی میوه ی متنوع بخورم و نمیدونید چقد خوشحالم!!!!
پاییز و زمستون که همه ش نارنگی و پرتقال بود .
الان میشه آلوچه ، خربزه ، طالبی ، انجییییر ، هلو ، گردو های آخر شهریور ، انواع و اقسام آلو ، انگور .. واااایییییی ♥_♥
بعد شاید باورتون نشه که الان برا اولین بار تو سال جدید آلوچه [ گوجه‌سبز ] خوردم و تاااازه حس میکنم به به به به
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
#قیمت_آنلاین #میوه در تهران 26دی 98 قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.#انار: *#کیوی: 5000نارنگی:5500#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 4500سیب زرد : 5000#پرتقال تامسون شمال: 3320پرتقال تامسون جنوب: 5200#انگور #شاهرود : 5700خیار گلخانه ای: 3950لیمو شیرین : 6900لیموترش:4900هویج: 2500سیر: 13500گلابی: 7900#خرمالو:*به : 8200#موز: 11200گوجه:6600
با شروع ماه رمضان فعالیت کانال‌ها، گروه‌ها و وبلاگ‌های مذهبی به شدّت کم شده. به طوری که حتّی بعضی از کانال‌های خبری کلّا تعطیل کرده‌اند!
این یعنی ما هنوز نتونستیم فضای مجازی را به گونه بسازیم که در مسیر قرب باشد نه مانع آن! به طوری که با شدّت گرفتن فضای معنوی، فضای مجازی پس زده میشود!
پ.ن1: با این شرایط علمای قدیم که گوجه فرنگی را تحریم کرده بودند سرزنش نمی‌کنم!
پ.ن2: وقتی پوست گوجه رو می جوم، تمام تنم مور مور میشه! به شخصه مصرف گوجه رو به صورت
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
#قیمت_آنلاین #میوه در تهران 20 آذر98 قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.#انار: 6200#کیوی: 5200نارنگی: 4400#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 4500سیب زرد : 5000#پرتقال تامسون شمال: 3100پرتقال تامسون جنوب: 5200#انگور #شاهرود : 5800خیار گلخانه ای: 6900لیمو شیرین : 5800لیموترش:6100گوجه فرنگی: 8500هویج: 2500سیر: 13500#خرمالو:7400به : 7100#موز: 11100سیب زمینی: 3600#پیاز:3400
دلمه یک غذای خوشمزه و مقوی که بیشتر در خاورمیانه، آسیای مرکزی و روسیه پخته می‌شود. کلمه‌ی دلمه در زبان ترکی به معنای پر شده است. دلمه را می‌توان با برگ درخت انگور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و بادمجان درست کرد. و به عنوان محتویات داخل آن می‌توان از فلفل دلمه‌ای با برنج، گوشت چرخ کرده، لپه و دیگر محتویات استفاده کرد. البته دلمه به صورت کلی هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه دلمه با مواد مختلف شما را به شما عزیزان آموزش م
میپرسه: "میوه میخوره؟" سرمو تکون میدم میگم: "یه دونه پرتقال و چند تا دونه گوجه سبز." چند تا میوه میذاره تو ظرف و میاد. یه گریپفروت رو نصف میکنه و میگیره سمتم. رو مودش نیستم اما میوه ای نیست که تنهایی از پسش بر بیام پس جایگزین پرقالم میکنمش... هنوز با نصف گریپفروته درگیرم که نصف اناری که از خیلی وقت قبل تو یخچال بوده و امروز شانس اینو داشته که بالاخره شکسته بشه رو سمتم دراز میکنه.... اما من... فقط یه پرتقال فسقلی و چند تا دونه گوجه سبز میخواستم! از میوه
سفارش میوه
 
#قیمت_آنلاین #میوه در تهران 19آذر98 کلیه قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.#انار: 5900#کیوی: 5200نارنگی: 4400#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 4500سیب زرد : 5000#پرتقال تامسون شمال: 3100پرتقال تامسون جنوب: 5200#انگور #شاهرود : 5800خیار گلخانه ای: 6900لیمو شیرین : 5800لیموترش:6100گوجه فرنگی: 8500هویج: 2500سیر: 13500#خرمالو:7400به : 7100#موز: 11100سیب زمینی: 3600#پیاز:3400
دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
روغن هسته انگور یکی از سالم‌ترین و مغذی‌ترین روغن‌ها است.
روغن هسته انگور ، محصولی جانبی در تولید آب‌ انگور است. پس از گرفتن آب‌ انگور، هسته‌های انگور باقی می‌مانند و از این هسته‌های باقی‌مانده روغن استخراج می‌شود. همچنین، روغن هسته انگور یکی از محصولات زیبایی طبیعی و بسیار سالم است که در آشپزی نیز استفاده می‎شود. اگر مایلید از خواص روغن هسته انگور آگاه شوید، با ما همراه باشید.
خواص روغن هسته انگور برای سلامتی
به گزارش مجله دلتا؛ روغ
#قیمت_آنلاین #میوه در تهران 23 آذر 98 قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.#انار: 6200#کیوی: 5200نارنگی: 4400#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 4500سیب زرد : 5000#پرتقال تامسون شمال: 3100پرتقال تامسون جنوب: 5200#انگور #شاهرود : 5800خیار گلخانه ای: 6900لیمو شیرین : 5800لیموترش:6100گوجه فرنگی: 7200هویج: 2500سیر: 13500گلابی: 8500#خرمالو:7400به : 7100#موز: 11100سیب زمینی: 3600#پیاز:3400
#agriculture
تپش قلب را با آب انگور درمان کنید
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
تپش قلب به ضربان نامنظم و قوی قلب می گویند. این پدیده در زن و مرد و در تمامی سنین دیده می شود. اگرچه این حالت برای چند ثانیه رخ می دهد اما اغلب مردم آن را با حمله قلبی اشتباه می گیرند. تپش قلب علت های متعددی دارد.
در این مطلب به علل، علایم و درمان خانگی آن می پردازیم.
ادامه مطلب
​​​​​
  فواید مصرف گوجه سبز در دوران بارداری و شیردهی
مصرف گوجه سبز در بارداری بسیار اشتها آور است و این میوه سرشار از ویتامین B و برای مادران باردار
و شیرده که دجار استرس و افسردگی هستند بسیار مفید است.
گوجه سبز سرشار از انواع آنتی اکسیدان (مواد جلوگیری کننده از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن مادر
دفع سموم بدن شده و از استرس اکسیداتیو در بدن مادر جلوگیری کرده و خطر آسیب سلولی به
مادر و جنین داخل رحم آنها را کاهش می دهد) مانند اسیدسیتریک و
درمان تبخال:
آنتی اکسیدان های موجود در گوجه فرنگی برای تحریک بازسازی سلولی در مناطقی که تحت تاثیر زخم تبخال هستند، ایده آل است. مصرف گوجه فرنگی سرعت رشد میکروارگانیسم ها را کاهش می دهد. کمی از رنده شده گوجه فرنگی را برای ۳۰ دقیقه روی تبخال قرار دهید و این کار را روزی دو بار تکرار کنید.
زخم های سرد ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس بیشتر به صورت تاول روی لب ها و لبه های بیرونی دهان خود را نشان می دهند.

ادامه مطلب
#قیمت_آنلاین #میوه در تهران 30دی 98 قیمت ها فقط برای تهران و بروز میباشد.سیب زمینی : 3300#کاهو :2700#چغندر:2400#کلم_بروکلی: 5500#شلغم : 2300#انار: *#کیوی: 4200نارنگی:5800#نارنگی مجلسی: 5800#سیب قرمز : 4500سیب زرد : 5000#پرتقال تامسون شمال: 3320پرتقال تامسون جنوب: 5200#انگور #شاهرود : 5700خیار گلخانه ای: 3950لیمو شیرین : 6900لیموترش:6900هویج: 2500سیر: 13500گلابی: 7900#خرمالو:*به : 8200#موز: 12100گوجه:6600گریپ فروت: 3500
روشهای پیوندی متفاوتی مانند اسکنه، نیمانیم، شکمی و چیپ
در انگور استفاده می شود اما یکی از بهترین روشهای پیوند انگور پیوند اسکنه سبز
انگور می باشد
پیوند اسکنه سبز انگور درصد گیرایی و موفقیت بالایی نسبت
به سایر روش های پیوند انگور دارد و انجام آن نیز آسان تر می باشد. این روش پیوند
نیازی به قطع کامل درختی که روی آن پیوند انجام شده ندارد بلکه می توان تا زمان
بالغ شدن پیوند، از درخت قدیمی محصول برداشت کرد.
برای دیدن توضیحات کامل و یا خرید پستی و

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها